Search
Close this search box.

Rick van Velthuysen wel naar Radio Veronica

De transfer van Radio 538 naar Radio Veronica is rond. Rick van Velthuysen komt per 1 september 2008 in dienst van Radio Veronica waar hij weer een eigen radioprogramma krijgt in het weekend. Op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur gaat Van Velthuysen weer het programma WeekendRick maken. Begin mei wilde Veronica nog niets kwijt over de transfer van de oudste deejay van Radio 538.

In juni 2007 was er nog sprake van dat Rick van Velthuysen in gesprek was met 3FM, maar dit ging toen niet door. In mei kwamen de eerste geruchten van de overstap naar Veronica.

Van Velthuysen is momenteel nog te horen bij Radio 538 van maandag tot en met donderdag in het nachtprogramma MiddenInDeNachtRick, waar hij sinds de start van 538 in 1992 al op diverse tijdstippen radioprogramma’s heeft gemaakt. Momenteel is hij nog op vakantie.

Rick mag weer radio gaan maken
“Mijn hele leven lang heb ik al ‘Vee-roo-ni-caa’ op de radio willen zeggen. En nu mag ik dat” 

Naast WeekendRick gaat hij op vrijdagavond tussen zeven en tien uur Vrienden van Veronica presenteren. Voor hoelang de 46-jarige deejay heeft getekend bij de commerciele gouwe ouwe zender heeft men niet gemeld. [Radiowereld.NL]