Search
Close this search box.

Veronica viert 50ste verjaardag Michael Jackson

Op de vooravond van de vijftigste verjaardag van wereldster Michael Jackson zendt Veronica donderdag 28 augustus om 20.30 uur een anderhalf uur durende special over hem uit. De poplegende die op jonge leeftijd bekend werd, heeft ruim veertig jaar later meer dan honderd hits op zijn naam staan. In de documentaire Michael Jackson: 50 jaar King of Pop komen veel van zijn nummers en videoclips aan bod.

Michael Jackson is één van de grootste artiesten van deze eeuw. Met zijn herkenbare stem en bijbehorende dansbewegingen is hij uitgegroeid tot een begrip. Samen met het feit dat Michael op 29 augustus vijftig jaar wordt, is dit reden genoeg voor Veronica om een special aan The King of Pop te wijden. [Radiowereld.NL]