Domien Verschuuren volgt Martijn Muijs op bij 3FM

Op 30 september is de laatste uitzending van Martijn Muijs tussen 04.00 tot 06.00 uur op de landelijke publieke zender 3FM. Vrijdag werd bekend wie zijn opvolger wordt. Oorspronkelijk zou Sander Guis zijn uren opvullen, maar deze zendtijd is van de NPS, daarom neemt nu Domien Verschuuren de uren over. Vanaf oktober is Domien Verschuuren tussen 04.00 tot 06.00 uur in de nacht te horen.

Domien Verschuuren begon bij de Lokale Omroep Goirle, daarna volgde onder andere Now FM, WebJam Radio, Sundance Radio, Radio E-FM en KXradio. Sinds april 2006 is Domien regelmatig te horen op de landelijke publieke radiozender 3FM in de uitzendtijd van de NPS. In 2007 won Domien de Marconi-award voor ‘beste aanstormend talent’.

Naast Domien Verschuuren krijgt 3FM nog een nieuwe deejay erbij. Bert van Lent mag het nog één keer proberen op de landelijke radio. Hij krijgt op 3FM tijdelijk een radioprogramma op dinsdagnacht tussen 01.00 en 04.00 uur. Van Lent werd na veel commotie eerder al twee keer ontslagen bij het landelijke radiostation 100%NL. Desondanks krijgt hij bij 3FM nogmaals een kans zich wederom te bewijzen in het kader van de 3FM Radio DJ Opleiding. [Radiowereld.NL]