Search
Close this search box.

Eigen radioprogramma voor Kim Wilde

De softpopzender Magic 105.4 in Londen heeft Kim Wilde aangetrokken voor een radioprogramma in het weekend. Elke zondagmiddag zal de zangeres en tuinierster het programma ‘Magic’s Secret Songs’ gaan presenteren. Hierin zal Wilde popklassiekers op verzoek van luisteraars gaan draaien.

Kim Wilde scoorde in de jaren ’80 wereldwijde hits met ondermeer ‘Kids in America’, ‘Chequered love’, ‘Cambodia’ en ‘You keep me hangin’ on’. Vijf jaar geleden scoorde ze samen met Nena nog een hit met ‘Anyplace, Anytime, Anywhere’, dat overigens haar eerste en enige nummer 1 hit in de Nederlandse Top 40 was.

De afgelopen jaren was Wilde vooral te bewonderen als presentatrice van tuinprogramma’s op de Engelse televisie. Eerst op Channel 4 en later bij de BBC. Ook schreef ze een tweetal boeken over tuinieren.

In maart van dit jaar was Wilde gastdeejay op Virgin Radio, dat binnenkort omgedoopt zal worden tot Absolute Radio. Hier verving ze Tony Hadley als presentator van ‘Virgin Radio Party Classics’. Binnenkort zal Wilde terugkeren op de radio. Echter dit keer bij Magic 105.4, waar ze elke zondagmiddag van 13 tot 16 uur (Nederlandse tijd) te horen zal zijn. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten