Search
Close this search box.

Presentatie rapport Deltacommissie live bij NOS

De NOS doet woensdag (3 september) rechtstreeks verslag (Nederland 1, 14.00 tot 15.00 uur) van de presentatie van het eindrapport van de Deltacommissie onder voorzitterschap van oud-minister Cees Veerman. In het advies geeft de commissie aanbevelingen over hoe Nederland de gevolgen van klimaatverandering en een stijgende zeespiegel het hoofd kan bieden.

Het rapport wordt in hotel Bel Air in Den Haag aangeboden aan premier Balkenende en staatssecretaris Huizinga-Heringa van Verkeer en Waterstaat. De presentatie is in handen van Dominique van der Heyde. Tijdens de presentatie zal commissie-voorzitter Veerman een korte toelichting geven op het advies hoe Nederland ook in de toekomst veilig te houden in relatie tot de stijgende waterspiegel. Zowel de premier als de staatssecretaris, die opdrachtgever is van het advies, zullen vervolgens kort reageren op het rapport. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten