Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 200 van de Jaren 50 op Radio 5

Radio 5 zendt tijdens de week van de Jaren 50 (van 22 tot en met 26 september) voor het eerst een Top 200 van de Jaren 50 uit. In de twee voorgaande edities van deze Jaren 50 week werd een Top 100 geprogrammeerd, maar op verzoek van luisteraars wordt het nu een Top 200. De lijst wordt op vrijdag 26 september van 06.00 tot 18.00 uur uitgezonden. Vanaf maandag (8 september) kunnen luisteraars voor de Top 200 stemmen op de website van het radiostation.

Tijdens de Week van de Jaren 50 gaat de nostalgische zender 5 dagen lang terug in de tijd met gasten, historische opnames, herinneringen van luisteraars en heel veel muziek uit de Jaren 50 van artiesten als Cliff Richard, Doris Day en Eddy Christiani.

Radio 5 luisteraarsonderzoek
Op Radio 5 nemen herinneringen van luisteraars een speciale plaats in. Daarom laat Radio 5 momenteel een onderzoek uitvoeren onder haar luisteraars over de jaren 50. Doel van dit representatieve onderzoek, dat wordt uitgevoerd door bureau De Vos en Jansen, is om inzichtelijk te maken wat de Nederlanders in die tijd bezighield en een beeld te krijgen van de levensstijl in het decennium. Radio 5 maakt tijdens de Week van de Jaren 50 de resultaten van het onderzoek in de programma’s bekend. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten