Williams, de Both en Van Dam blijven bij RTL4

RTL 4 heeft met drie presentatoren een nieuw contract afgesloten voor het komende seizoen. Dit zijn ex-belspelpresentator John Williams, Radio 538 presentator Froukje de Both en nieuwkomer Nicolette van Dam. Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “John Williams en Froukje de Both hebben op overtuigende wijze hun plaats in de RTL 4-programmering veroverd met goed scorende programma’s. Nicolette van Dam is het grootste vrouwelijke talent van nu.”

Voormalig belspelpresentator John Williams presenteert ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ en is vanaf donderdag 4 september te zien met het nieuwe ‘Help, Mijn Man Heeft Een Hobby’. Het gesponserde programma ‘TV Makelaar’ met Froukje de Both komt vanaf dinsdag 21 oktober terug met een nieuw seizoen. Nicolette van Dam zal met Carlo Boszhard ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’ komend najaar presenteren. Ook is zij het nieuwe gezicht van de ‘Achmea Kennisquiz J/M’. [Radiowereld.NL]