Rock 500 vanaf maandag op Arrow

De landelijke commerciële zender Arrow Classic Rock zendt in oktober voor de rockliefhebbers wederom een nieuwe ‘Rock 500’ uit. Dit jaar is de lijst (11e editie) van de allergrootste platen uit de rockgeschiedenis 5 dagen lang te horen van maandag 6 oktober tot en met vrijdag 10 oktober tussen 08.00 en 18.00 uur. Volgens Arrow hebben inmiddels 20.000 mensen een stem uitgebracht op de 500 mooiste rocknummers.

De ‘Rock 500’ van Arrow is de enige rock-lijst van Nederland waarbij de luisteraars volgens Arrow zelf helemaal bepalen hoe de samenstelling is. Luisteraars konden ook dit jaar zelf platen toevoegen naast een gelimiteerd aantal voorgeselecteerde platen.

Volgens Arrow ondersteunen diverse bekenden de presentatie van de Arrow Rock 500, die onder andere in handen is van Manuela Kemp en Rinse Blanksma. Of Adam Curry ook hierbij hoort is nog onbekend. Zijn programma flopte al na slechts vier maanden bij Arrow. [Radiowereld.NL]