Slam FM deejay presenteert tv-programma

Tamara Brinkman is vanaf 2 november te zien in een nieuw seizoen van het reisprogramma RTL Travel. Ook de 31-jarige Seth Kamphuijs (ex vj bij TMF en MTV) is een van de nieuwe gezichten. Samen met Chris Zegers vormen zij het nieuwe presentatieteam.

In ‘RTL travel: share your planet’ worden elke aflevering zeven absolute bezienswaardigheden van het bezochte land getoond.

“Er worden zeven redenen gegeven waarom je het land zou moeten bezoeken”, legt de woordvoerder van RTL uit. “De echte ‘must do’s’ van een plek worden behandeld.”

Slam FM
De 30-jarige Brinkman werd bekend door haar rol als Babette in Onderweg Naar Morgen. De afgelopen jaren richtte ze zich voornamelijk op haar radiocarrière. Ze werkt momenteel bij Slam FM, waar ze elk weekeinde haar eigen programma presenteert. [Novum]