Zoek
Sluit dit zoekvak.

GeenStijl en Tv-Veronica LIVE vanuit Uruzgan

Op Oudejaarsavond schakelt Veronica om 20.00 uur LIVE over naar Uruzgan. Rutger Castricum van de website GeenStijl is voor Veronica afgereisd naar Afghanistan om de Nederlandse militairen een hart onder de riem te steken. Om 20.30 uur breekt in Uruzgan het nieuwe jaar aan en doet GeenStijl rechtstreeks verslag van de jaarwisseling op Kamp Holland. Vervolgens zendt Veronica om 20.35 uur het Jaaroverzicht 2008 uit.

In dit jaaroverzicht van GeenStijl met Rutger Castricum komen de meest besproken momenten van de populaire weblog voorbij. De weblog GeenStijl staat bekend om haar directe, confronterende en felle stukken over actuele kwesties en personen en kwam het afgelopen jaar regelmatig ter sprake in de media.

Zo moest Kay van de Linden, campagneleider van Rita Verdonk, opstappen na een onthullende audioreportage op Geenstijl.nl. Ook minister Ella Vogelaar was, mede door toedoen van GeenStijl, gedwongen om af te treden. Het jaaroverzicht is ook rechtstreeks te volgen via de website van Veronica. [Radiowereld.NL]