Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Het TV-Moment van het Jaar’ op oudejaarsavond

Matthijs van Nieuwkerk presenteert op 10 januari live vanuit de Koepelkerk in Amsterdam de verkiezing van ‘Het TV-Moment van het Jaar’. Op oudejaarsavond om 21.25 uur op Nederland 1 blikt hij alvast terug op het afgelopen televisiejaar. Samen met Marc-Marie Huijbregts, Joost Zwagerman en diverse andere gasten bespreken zij in de uitzending diverse aangrijpende, shockerende, ontroerende of hilarische tv-fragmenten van het jaar 2008.

Kijkers kunnen nog steeds stemmen via een speciale website op fragmenten uit programma’s van Nederlandse makelij die zijn uitgezonden door de publieke, commerciële en regionale omroepen in de periode van 1 januari tot en met 31 december 2008.

In acht verschillende categorieën kan er gestemd worden: Nieuws, Sport, Amusement, Markante Mensen, Prominenten, Drama, Regionaal en Documentaire. Deze fragmenten kunnen worden voorzien van een reactie en een waardering. Op 3 januari wordt de Top 15 van de beste tv-momenten via de website bekendgemaakt en begint de finale stemronde die op 10 januari bekend wordt gemaakt.

Winnaar 2007
Vorig jaar kende ‘Het TV-Moment van het Jaar’ een dubbele winnaar. De titel ging toen naar BNN’s ‘Grote Donorshow’ én naar de heftige discussie tussen de ‘Meiden van Halal’ en Hans Teeuwen in het NPS-programma ‘Bimbo’s en Boerka’s’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten