Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bezoek Radio 4 website stijgt enorm in 2008

Uit cijfers van Stichting Kijk- en Luisteronderzoek blijkt dat het gemiddeld aantal maandelijkse bezoekers van de Radio 4-website in 2008 met 76% toenam ten opzichte van 2007. De website trok het afgelopen jaar gemiddeld ruim 62.000 unieke bezoekers per maand. Tijdens de speciale downloadactie in oktober in samenwerking met de Avro, ter ere van het 120-jarig jubileum van het Koninklijk Concertgebouworkest steeg het aantal unieke bezoekers naar 128.501.

“De cijfers bewijzen de toegevoegde waarde van de Radio 4-website voor de muziekprojecten van de klassieke zender”, zegt Marwil Straat, ad-interim Radio 4 zendermanger. Naast de downloadactie zijn ook de webcasts aanleiding voor de toename in het aantal bezoekers. Alle speciale programma’s en locatie-uitzendingen, waaronder de Serreconcerten, zijn via de website live te volgen. Radio 4 is ook te vinden op Hyves, YouTube, Flickr en Twitter. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten