Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe TV zender gaat zich richten op dance cultuur

Nederland is bijna weer een nieuw tv station rijker. Het Dance platform ‘Danceconnection.tv’ start binnenkort een eigen televisiestation: Danceconnection TV. Dit wordt een nieuw digitaal lifestyle kanaal voor de echte dance liefhebber. Danceconnection TV wordt geen clipzender, maar brengt infotainment over de dance cultuur in Nederland. De zender gaat daarbij nauw samenwerken met bijna alle party organisaties in Nederland.

Danceconnection TV richt zich op de kerndoelgroep 20-49 jaar. Geen videoclips, maar reportages van feesten en festivals, docu-soaps over dj’s en producers, talkshows, partyagenda, kledingtrends en het laatste nieuws over de dance scene in Nederland.

Momenteel is Danceconnection TV in onderhandeling met kabelmaatschappijen Ziggo en UPC om opgenomen te worden in het digitale tv aanbod.

Jos Mitsunaga, algemeen directeur van Danceconnection TV; “Om 24 uur per dag een eigen televisiekanaal te vullen hebben we een Uitvoerend Producent aangetrokken van Endemol. ITV Media uit Hilversum verzorgt de reclame op de zender. Naast onze eigen cameraploegen zullen we door heel Nederland camjo’s inzetten die de festivals en evenementen registreren. Deze vorm van “Dance TV” is uniek voor Nederland”. De nieuwe tv-zender verwacht nog dit jaar in heel Nederland op de kabel te komen en een uitrol naar andere landen zit in de planning. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten