Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cas Jansen nieuwe zenderstem van Veronica

Veronica heeft Cas Jansen als nieuwe zenderstem in huis gehaald. De acteur is vanaf volgende week te horen in alle programma-aankondigingen op de tv-zender. Door de komst van Cas zal Alexander Stevens niet meer te horen zijn op Veronica. De nieuwe zenderstem is de perfecte aanvulling op de nieuwe koers die Veronica heeft ingezet.

Bij een nieuw profiel hoort een nieuwe zenderstem. Programmaleider Alphons Martens: “Nu de kijker langzaam gewend begint te raken aan onze koers, is het tijd voor de volgende stap. We zochten naar een zenderstem die past bij het Veronica van nu. Cas’ stem zorgt voor een nieuw eigen geluid en ik ben daarom erg blij om hem in ons team te verwelkomen.”

De 31-jarige acteur, die bekend is van rollen in series als Goede Tijden Slechte Tijden, All Stars en films als ‘Lek’ en ‘Vet hard’, kijkt uit naar zijn nieuwe baantje als zenderstem. “De nieuwe invulling van Veronica past goed bij mij: betrokken, brutaal en een dosis humor, dat ligt mij wel. En vergeet niet de enorme stapel films die Veronica uitzendt. Voor een acteur, dus filmfreak, kost het geen enkele moeite om die met veel enthousiasme aan te kondigen”, aldus Cas die vanaf 6 mei te horen bij Veronica. [Radiowereld.NL]