Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haitink ruim 200.000 keer gedownload bij Radio 4

De speciale downloadactie rondom Bernard Haitink op de website van Radio 4 is zeer succesvol. 218.633 keer haalden bezoekers van de website radio4.nl de muziekstukken binnen via de computer. Het aantal unieke bezoekers van de website steeg in maart met 164 procent naar 101.747. De belangstelling komt niet alleen uit Nederland. De statistieken wijzen uit dat de bezoekers uit meer dan 125 landen afkomstig zijn.

Het klassieke radiostation biedt in samenwerking met de AVRO sinds 9 maart de muziek gratis aan ter ere van de 80ste verjaardag van Haitink. Drie bijzondere symfonieën, uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Bernard Haitink, zijn daarom gratis te downloaden via Radio4.nl.

Het is de tweede keer dat Radio 4 gratis via de website bijzondere muziekproducties aan bezoekers aanbiedt. Vanaf oktober vorig jaar kunnen luisteraars gratis opnames van het Koninklijk Concertgebouworkest downloaden. Radio 4 startte deze actie naar aanleiding van het 120-jarig jubileum van het orkest. Meer dan 659.755 keer maakten bezoekers hier tot nu toe gebruik van. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten