Search
Close this search box.

Tineke Bahlmann nieuwe voorzitter Commissariaat

Prof. dr. Tineke Bahlmann zal per 1 april 2009 door minister Plasterk worden benoemd als voorzitter van het Commissariaat voor de Media. Zij volgt Inge Brakman op die aan het einde is van haar tweede benoemingstermijn en het Commissariaat per 1 april 2009 gaat verlaten. Prof. dr. J.P. Bahlmann heeft sinds juli 2004 zitting in het college van het Commissariaat. Ze is werkzaam als commissaris financieel toezicht en zendtijd- en kabelzaken.

Daarnaast is Bahlmann deeltijd hoogleraar bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht en bekleedt zij diverse commissariaten. Jan van Cuilenburg blijft als commissaris aan het Commissariaat verbonden. Een derde collegelid wordt de komende tijd aangetrokken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten