Search
Close this search box.

Clear Channel vult lege gaten deels met netwerkprogramma’s

Clear Channel Communications is druk bezig met het vullen van de lege gaten in de programmeringen als gevolg van de ontslaggolf van afgelopen week. Een deel van de gaten in de programmeringen zullen gevuld gaan worden met (syndicated) netwerkprogramma’s. Hierdoor zullen Elvis Duran en Sean Valentine via nog meer radiostations te beluisteren zijn.

Met ingang van maandag 4 mei is Sean Valentine (foto boven) ook in de ochtend te beluisteren op Mix 106.5 (WMVX) in Cleveland, Ohio. De deejay vervangt hiermee het duo Brian & Joe, die afgelopen week op straat kwamen te staan. Valentine is momenteel al elke ochtend op de popzender 104.3 MY FM (KBIG) in Los Angeles te horen. Daarvoor was hij korte tijd werkzaam voor Star 98.7 (KYSR), eveneens in Los Angeles. Echt furore maakte hij als deejay op de hitzender 102.7 KIIS FM, waar hij tien jaar lang de middagshow presenteerde.

Mix 106.5 is overigens niet de eerste zender buiten Los Angeles die zijn ochtendshow uitzendt. Momenteel is Valentine ook te beluisteren op Jammin 92 3 & 103 9 (WXIS) in Johnson City, Tennessee. De afgelopen jaren was hij ook te horen op Kiss 107 (KKDM) in Des Moines, Iowa. Vanaf maandag 4 mei zal Elvis Duran (foto onder) echter zijn plek in gaan nemen. De ochtenddeejay van Z100 (WHTZ) in New York City is momenteel druk bezig zijn imperium uit te breiden. Sinds kort wordt zijn show via Premiere Radio gedistribueerd naar andere stations, waaronder Channel 94 5 (WDKF) in Dayton, Ohio, en Kiss 107 FM (WBKS) in Ironton, Ohio.

Des Moines is echter niet de enige stad waar Duran 4 mei zijn debuut zal maken. Ook in Richmond, Virginia, krijgt hij de vuurdoop op Q94 (WRVQ). Duran vervangt hier het duo Melissa & Sid, die uit elkaar getrokken zijn. Sid Kelly kreeg afgelopen week zijn ontslag, terwijl Melissa Chase naar de middag verhuist. Zij zal overigens de enige lokale deejay zijn die nog te horen is op Q94. De rest van de programmering wordt voortaan geheel gevuld met netwerkprogramma’s van Elvis Duran en Ryan Seacrest of voicetracks verzorgd door andere stations, zoals de avondshow die ‘ingeblikt’ zal worden door Travis Bagwell van DC 101 (WWDC) in Washington. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten