Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eigen radioshow voor Baby Spice

Spice Girl Emma Bunton krijgt twee eigen radioshows op de Engelse radio. Na twee keer in te hebben gevallen bij de ochtendshow heeft de popzender Heart (106.2) in Londen besloten om Baby Spice een vaste plek in de programmering te geven. Vanaf vrijdag 12 juni zal Bunton elke vrijdag- en zaterdagmiddag te horen zijn op de zender.

In februari viel Emma Bunton voor het eerst in als co-host van ‘Heart Breakfast’. Dit beviel blijkbaar zo goed dat het station vorige maand opnieuw een beroep deed op Baby Spice. Nu gaat Heart nog een stapje verder en krijgt Bunton twee eigen programma’s bij de popzender.

Vanaf vrijdag 12 juni zal ze elke vrijdagmiddag tussen 16 en 19 uur Londen door de avondspits heen loodsen. Het grappige is dat qua naamgeving weinig zal veranderen. Emma B vervangt namelijk de andere Emma B. In dit geval Bunton die voormalig BBC Radio 1 deejay Emma Boughton vervangt. Boughton zal wel gewoon van maandag tot en met donderdag tijdens de avondspits te horen blijven op Heart in Londen.

Op zaterdag zal Bunton eveneens tussen 16 en 19 uur te horen zijn op Heart. Dit keer niet alleen in Londen, maar via het hele Heart netwerk in het Verenigd Koninkrijk. Ze vervangt hiermee Steve Denyer, die voortaan alleen nog tijdens de avondspits op Heart (100.7) in Birmingham te horen zal zijn.

Emma Bunton scoorde met de Spice Girls tussen 1996 en 2000 een flink aantal hits, waaronder ‘Wannabe’, ‘Say you’ll be there’, ‘Mamma’ en ‘Stop’. Na het uiteen vallen van de Spice Girls ging ‘Baby Spice’ solo verder en scoorde enkele bescheiden hitjes met ‘What I am’ en ‘What took you so long’. Eind 2007 kwamen de Spice Girls weer tijdelijk bij elkaar voor een tournee en een greatest hits album. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten