Het Feest van Sinterklaas verhuist naar SBS 6

Het familie-evenement Het Feest van Sinterklaas wordt de komende drie jaar bij SBS 6 uitgezonden. Het Feest van Sinterklaas is sinds 1999 een jaarlijks terugkerend familiefeest waarbij de verjaardag van de Sint groots gevierd wordt. Duizenden kinderen en hun ouders wonen ook dit jaar het spektakel op 28 en 29 november bij in Ahoy Rotterdam. Enkele dagen later zendt SBS 6 een registratie hiervan uit.

Het Feest van Sinterklaas wordt gepresenteerd door Ernst, Bobbie en de rest, bekend van de gelijknamige populaire kinderserie. Tijdens Het Feest van Sinterklaas staat plezier voor jong en oud voorop. Naast de intocht van Sinterklaas op zijn paard, zijn er variété acts en optredens van allerlei kinderartiesten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten