Search
Close this search box.

Vier weken lang de ‘Radio Route in het land’

In het ‘Radio 1 Journaal’ is vanaf maandag (27 juli) vier weken lang het speciale onderdeel ‘Radio Route in het land’ te beluisteren. Hiervoor gaan verslaggevers van Radio 1 het land in om reportages te maken en uiteenlopende ‘grote’ en ‘kleine’ thema’s onder de aandacht te brengen. ‘Radio Route in het land’ is te beluisteren van maandag tot en met vrijdag in de ochtend èn in de avond tijdens het dagelijkse Radio 1 Journaal, van 06.00 tot 09.30 uur en van 16.30 tot 18.30 uur.

In het ochtendprogramma van de ‘Radio Route in het land’ worden onder andere de regionale kranten doorgenomen. In het avondgedeelte volgt een reportage en schuift (eventueel) een gast uit de regio aan om te vertellen over de desbetreffende locatie.

Het bijzondere van het radioprogramma is dat de inhoud door de luisteraars zelf kan worden bepaald. Luisteraars kunnen reageren, ideeën aandragen en hun suggesties aangeven voor de te behandelen thema’s. De verslaggevers die het programma maken zijn Joris van de Kerkhof, Marc-Robin Visscher, Jeroen de Jager en Marc Hamer. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten