Barry Brand van Radio Decibel naar Novum Nieuws

Novum Nieuws is per 17 augustus uitgebreid met nieuwslezer Barry Brand. Barry is een oude bekende van Novum, hij zat onder meer in de eerste klas van 24 op de Veronica radioschool, een project waar Novum ook aan verbonden is met gastdocenten. Dat Barry talent voor nieuwsselectie en productie had werd daar al heel snel duidelijk. In combinatie met de passie voor radioproductie en muziek bewees Barry zich in rap tempo als allround radiomaker.

In 2005 wordt Barry aangenomen bij de Veronica Radioschool. Direct na zijn afstuderen gaat hij aan de slag bij Q-music gevolgd door een baan als non spot- en eventmanager bij radiostation 100%NL en een eigen radioprogramma op Radio Decibel.

Novum
Novum levert dagelijks nieuwsbulletins aan SlamFM, Radio Decibel en ruim 200 lokale en regionale radiostations in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt Novum samen met Zoomin.tv, marktleider op het gebied van online video en tv. Dagelijks leveren Novum en Zoomin content voor websites van onder meer de Telegraaf, MSN, Nu.nl en Spits!. [Radiowereld.NL]