Search
Close this search box.

Nieuw voetbalprogramma bij RTV Noord-Holland

RTV Noord-Holland komt vanaf zondag 23 augustus met het nieuwe televisieprogramma De Eretribune. In het tv-programma analyseren presentatoren Mathijs Groenewoud en Frits Barend de actuele stand van zaken bij AZ en Ajax. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 20:15 uur. Het programma bestaat uit het terugblikken en becommentariëren van de voetbalclubs AZ en Ajax.

Daarnaast worden ook de Jupiler League en het amateurvoetbal aangestipt. Verder kent het programma de rubrieken De kerstboom, waarin Barend en Groenewoud speculeren over welke trainer wel en welke trainer niet de kerst haalt, en Wass sagt Louis? waarin memorabele uitspraken van Louis van Gaal worden getoond.

Naast Groenewoud en Barend schuift er iedere week een gast aan tafel aan. Dat kunnen analisten en sporters zijn. Gasten die het eerste seizoen aanschuiven zijn Patrick Kluivert, Ton Boot, Keje Molenaar, Wim Jonk, Simon Zwartkruis en Ton Ojers. Ook komen de Noord-Hollandse coaches, aanvoerders en clubvoorzitters regelmatig aan het woord. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten