Zoek
Sluit dit zoekvak.

Q-music heeft nieuw bandlid gevonden voor Twarres

Twarres-zangeres Mirjam Timmer heeft een nieuw lid gevonden voor haar band. Ruud de Wild ging in zijn radio-show van Q-music de afgelopen weken naarstig op zoek naar ‘de nieuwe Johan’ voor de Friese band Twarres. In de finale werd Joost Bloemendal vrijdagochtend uitgeroepen tot winnaar. “Geweldig, dat had ik niet verwacht, er zitten zoveel goede zangers tussen”, stamelde Bloemendal na de uitreiking.

Het nieuwe 27-jarige Twarres-lid is overigens geen geboren en getogen Fries. “Ik begin snel aan een taalcursus”, verontschuldigde de zanger zich aan de ‘oprjochte’ Friezen.

Twarres, dat in 2000 een hit scoorde met ‘Wêr bisto’, bestond aanvankelijk uit Mirjam Timmer en Johan van der Veen, maar het duo besloot eind 2003 besloot te stoppen. In 2007 stond een hereniging op stapel, maar Johan trok zich om gezondheidsredenen terug.

Ruud de Wild: “Het is leuk dat we na de zoektochten naar Evita, Joseph, K3 en Elvis nu ook een nieuwe Johan hebben gevonden. Mooi moment om de zoektochten-hype in Nederland mee af te sluiten”. De juryleden waren Jacques d’Ancona, Jan Douwe Kroeske, voormalig Twarres-lid Johan van der Veen en Mirjam Timmer. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten