Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radioduo Bart en De Zwart terug op de radio

Op woensdag 21 april is het 50 jaar geleden dat Radio Veronica van start ging. Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis zullen Bart van Leeuwen en Erik de Zwart tussen 19.00 uur en 24.00 uur een vijf uur durende uitzending presenteren op Radio Veronica.

Het legendarische radioduo zal nog één keer samen achter de microfoon kruipen. Het is voor het eerst sinds 1989 dat Erik de Zwart en Bart van Leeuwen weer samen te horen zijn. In de jaren ’80 waren zij met “Bart en De Zwart” het eerste deejay-duo op de Nederlandse radio.

Tijdens de uitzending op 21 april zullen ze vele spraakmakende deejays uit de geschiedenis van Radio Veronica interviewen. Daarnaast zijn er diverse historische geluidsfragmenten te horen die vanaf de start van de zeezender in 1960 tot en met de uitzendingen van het huidige Radio Veronica te horen waren. [Radiowereld.NL]