Search
Close this search box.

Disney lanceert nieuwe televisiezender

The Walt Disney Company lanceert op 3 mei de nieuwe televisiezender Playhouse Disney. De nieuwe televisiezender zich op de allerkleinsten. Playhouse Disney is beschikbaar voor alle digitale televisieklanten van kabel- en mediabedrijf UPC die hebben gekozen voor het duurdere KidsZone-pakket. Playhouse Disney is te vinden op kanaalnummer 512.

Disney Channels Benelux: “De komst van Playhouse Disney is een mooie aanvulling op de portfolio en maakt het aanbod van Disney op tv compleet. De programma’s zijn niet alleen heel leuk voor de doelgroep, maar ook nog eens leerzaam. Met aaibare karakters die de meeste ouders uit hun jeugd kennen”.

Naast het nieuwe digitale kanaal wordt Playhouse Disney ook iedere schooldag van 09.00 to 11.30 uitgezonden op Disney Channel. Playhouse Disney helpt 2 tot 5-jarigen op te groeien en ze spelenderwijs dingen te leren. Van tellen tot vormen herkennen en van vriendjes maken tot het alfabet.

Playhouse Disney is onderdeel van The Walt Disney Company. De zender vormt samen met Disney Channel en Disney XD Disney Channels Benelux. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten