Search
Close this search box.

Ook Vlaamse MNM viert Koninginnedag

Koninginnedag zal dit jaar ook via de Vlaamse radio te volgen zijn. Vrijdag 30 april presenteert MNM-deejay Peter van de Veire samen met sidekick Eva Daeleman de ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ live vanuit Amsterdam. Hiervoor zal een mobiele studio ingericht worden op een boot aan de Stadhouderskade.

Al sinds 1949 viert Nederland Koninginnedag op 30 april. Een Nationale feestdag waarop het hele land oranje gekleurd is en overal evenementen georganiseerd worden. Veel Buitenlandse toeristen kijken gek op van alle oranjegekte, anderen komen juist speciaal naar ons land om mee te doen met de feestvreugde.

Ook MNM-deejay Peter van de Veire wil eens kennis maken met deze oer Hollandse traditie. Daarom presenteert hij vrijdag 30 april zijn ochtendshow samen met sidekick Eva Daeleman live vanaf een boot aan de Stadhouderskade in Amsterdam, vlakbij het Rijksmuseum. Zanger-pianist Roel van Velzen zorgt die ochtend voor de muziek.

Om alvast warm te lopen voor Koninginnedag organiseerden Peter en Eva een speciale ‘Hollandse week’ op de Vlaamse hitzender. Onder meer Do en The Opposites brachten de afgelopen dagen een bezoek aan de studio. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten