Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 deejay Joey Hereman geroyeerd bij Markant

Joey Hereman, sinds 2007 te horen op Radio 538, is onlangs bij de lokale omroep Radio Markant aan de kant gezet. De deejay is geroyeerd naar aanleiding van een radiouitzending bij Radio Markant, wat onlangs haar 25 jaar bestaan vierde. Volgens Radio Markant is Hereman samen met zijn collega geroyeerd na diverse klachten van luisteraars.

Beide deejays hebben “de normen van fatsoen en respect” bij de lokale omroep Radio Markant uit Sneek overtreden. “Helaas hebben we moeten besluiten Joey Hereman en Sander Sjollema als medewerker en vrijwilliger te royeren. Hoewel ze beide veel voor Radio Markant hebben betekend, zijn we door hun recent gedrag gedwongen dit betreuringswaardige besluit te nemen”, zo meldt Piet Hoogeveen, voorzitter van Radio Markant.

Joey Hereman begon bij de lokale omroep van Sneek. Daarna volgde Rebecca Radio. Ook was hij vormgever bij 3FM en de stem van The Box. Daarna vertrok hij naar Caz en later naar Radio 538. Daar begon hij als audiovormgever en producer van verschillende programma’s. Niet veel later kreeg hij ook een eigen radioprogramma in de nacht. [Radiowereld.NL]