Martijn La Grouw weer terug bij Slam FM

Martijn La Grouw is sinds vorige week weer terug op de radio. Na een kort uitstapje bij XFM, is hij nu weer terug bij het landelijke commerciële radiostation Slam FM. La Grouw stapte in maart over naar de Brabantse en Limburgse regionale omroep XFM Hitradio om daar een middagprogramma te maken. Na een maand bleek dat XFM en La Grouw niet meer door één deur konden, waardoor La Grouw moest stoppen op XFM.

Martijn La Grouw voelde zich ‘meer thuis bij XFM’ wat een compleet ander format heeft dan Slam FM, zo liet hij eerder weten.

Toch is de Tilburger weer terug bij Slam FM. Op dit moment heeft hij nog geen vast radioprogramma, hij is alleen als invaller te horen. Slam FM wilde niet reageren op het feit dat Martijn La Grouw weer terug is.

Voor La Grouw te horen was op Slam FM werkte hij bij diverse lokale omroepen in Brabant, waaronder Eindhoven en Radio Decibel. Martijn La Grouw was slechts één maand te horen op XFM Hitradio. [Radiowereld.NL]