Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jensen vervangt Rick van Velthuysen bij Veronica

Robert Jensen keert toch weer terug op de landelijke radio. Vanaf maandag (2 augustus) neemt Jensen de ochtendshow van Rick van Velthuysen op Radio Veronica over. Rick van Velthuysen heeft helaas geen afscheidsuitzending gemaakt. ‘Jensen in de ochtend’ is elke werkdag te horen van 06.00 tot 09.00 uur.

Ook zijn vaste side kick Jan Paparazzi zal iedere ochtend weer aanschuiven bij Robert Jensen. De inmiddels 37 jarige Jensen heeft bij alle landelijke radiostations gesprekken gevoerd voor zijn comeback. Veronica ziet wel toekomst in de deejay.

Uunco Cerfontaine, Programmadirecteur Veronica: “Veel programmadirecteuren bij de Nederlandse radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk dat dit hem juist zo creatief maakt en dat heb je wel nodig om nog op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland. Daarom ben ik blij dat Robert Jensen vanaf augustus te horen is bij Veronica.”

Rick van Velthuysen is komend weekend weer te horen in ‘Weekend Rick’ van 12.00 tot 15.00 uur op Radio Veronica.

BNR Nieuwsradio over Robert Jensen
Op BNR Nieuwsradio was afgelopen week in het programma Mediazaken een item speciaal over Robert Jensen die na vijf jaar weer terug komt op de radio. Aan het woord zijn daar Iwan Reuvekamp (Q-music), Roland Snoeijer (100%NL) en Daniel Dekker (Radio 2). Robert Jensen wilde helaas niet aan aan het woord komen bij BNR. [Radiowereld.NL]