Search
Close this search box.

Peter van der Vorst tekent nieuw contract bij RTL

Presentator Peter van der Vorst heeft afgelopen dinsdag een nieuw tweejarig contract getekend met RTL 4, zo vertel hij in het programma ‘RTL Boulevard’. Peter is sinds de start in 2001 vaste royaltydeskundige in ‘RTL Boulevard’. Op vrijdag 20 augustus gaat de derde reeks van start van zijn interviewprogramma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’.

“Peter heeft van nature een bepaalde nieuwsgierigheid. Hij is journalistiek onderlegd en weet dit te koppelen aan entertainment. Dat maakt hem bijzonder waardevol voor programma’s zoals ‘RTL Boulevard’ en ‘Van Der Vorst Ziet Sterren'”, aldus Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4.

‘Van Der Vorst Ziet Sterren’
Voor ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ interviewde Peter al internationale sterren zoals Tom Hanks en Merryl Streep. Ook kwam hij over de vloer bij BN’ers zoals Andre van Duin, Frans Bauer en André Rieu. In de aankomende reeks komt hij thuis bij onder meer ‘Octomum’ Nadya Suleman, Armin van Buuren en Larry Hagman, hij bezoekt Jorgen Raymann in Suriname en ontmoet Julia Roberts in Rome. Ook is Peter op de set van de nieuwe Harry Potter-film. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten