Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Door internet blijf je meedoen’ op Radio 5

Radio 5 Nostalgia besteedt in het kader van de landelijke campagne “Door internet blijf je meedoen” (13 – 17 september) ook veel aandacht aan het thema ‘ouderen en internet’. De nostalgische publieke zender staat tijdens een speciale themadag, dinsdag 14 september, stil bij de toegevoegde waarde van het medium internet voor senioren.

Tijdens de themadag besteden alle programma´s aandacht aan het gebruik van internet onder ouderen en komen luisteraars aan het woord die internet als een verrijking van hun leven zien. Het RVU radioprogramma ‘Familie Nederland’ volgt in de campagneweek een vrouw van 73 die haar eerste schreden zet op het digitale pad.

Omroep Max
Niet alleen op de radio is veel aandacht voor deze campagna. Ook Omroep Max zal maandag veel aandacht besteden aan internetten. Dan maakt Karel van de Graaf ook zijn debuut bij Omroep Max.

“Radio 5 Nostalgia wil door ondersteuning van de campagne haar luisteraars inspireren meer met internet te doen. Door ervaringen van medeluisteraars en inspirerende verhalen te laten horen hoopt het radiostation ouderen te prikkelen om ook de digitale stap te maken. Luisteraars kunnen via een speciaal telefoonnummer de hele dag met de studio bellen om hun verhaal te vertellen, vragen te stellen of een internet-starterspakket aan te vragen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten