Radio 5 Nostalgia besteedt radio-uur aan radio-jingles

Radio 5 Nostalgia zal komende dinsdag (26 oktober) tussen 18.00 en 19.00 uur in het NTR-programma ‘Familie Nederland’ veel aandacht besteden aan jingles en tunes. Te gast zijn oud Veronica-deejay Tineke de Nooij (die sinds kort de twee uur ervoor op Radio 5 Nostalgia presenteert) en Benno Roozen, oprichter van het Genootschap radiojingles en tunes.

Aanleiding is de uitgave van de CD “Alle jingleppakketten Radio Veronica” van 31 augustus jl. Presentator van ‘Familie Nederland’ is Ben Kolster.

Luisteraars van Radio 5 Nostalgia kunnen van tevoren een jingle of tune aanvragen bij het radioprogramma via familienederland@rvu.nl. De kans is groot dat die dan ook gedraaid wordt in de uitzending. Onder de inzenders verloten de makers een jingle-CD en de complete uitzending op CD. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten