Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ajouad El-Miloudi krijgt Philip Bloemendal Prijs

Ajouad El-Miloudi heeft de Philip Bloemendal Prijs gewonnen. De 23-jarige Puberruil-presentator was samen met Roel Maaldrink en Ardy Stemerding in de race voor de stimuleringsprijs voor talentvolle radio- en televisiemakers.

“Ongelooflijk, ik ben nog maar net bezig en krijg nu al erkenning met zo’n journalistieke prijs voor jong talent”, reageerde de radio- en televisiemaker.

“Het doet me goed dat mijn tv-gesprekken en het radioprogramma zo worden gewaardeerd.” El-Miloudi presenteert bij de KRO onder meer Puberruil en Zigzag. Ook heeft hij een eigen radioprogramma bij BNN op 3FM.

De Philip Bloemendal Prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Eerdere winnaars zijn onder anderen Sofie van den Enk, Wouter Zwart en Brecht van Hulten. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten