Christmas Top 50 in dec op Skyradio

Zanger Marco Borsato, die dit jaar zelf ook een kerstsingle uitbrengt getiteld ‘Kerstmis’, heeft in de Skyradio-studio de eerste stem uitgebracht voor de Christmas Top 50. Hij stemde live in de studio op zijn favoriete kerstsong en hij koos voor ‘I’ll Be Home For Christmas’ van Michael Bublé.

Marco Borsato: “Michael Bublé heeft een mooie warme stem en die past op de een of andere manier gewoon heel erg goed bij deze periode van het jaar.”

Vorig jaar stemden luisteraars van Skyradio massaal op ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey. Wie er dit jaar op nummer 1 staat, blijft nog even een verrassing. De Skyradio ‘Christmas Top 50’ wordt ieder jaar volgens Skyradio samengesteld aan de hand van de stemmen van de luisteraars van het station, die zich in december traditiegetrouw ‘The Christmas Station’ mag noemen. Stemmen kan via de website van Skyradio.

De lijst wordt zeer waarschijnlijk op 17 december 2010 uitgezonden van 14.00 tot en met 18.00 uur en mogelijk een dag later is er een podcast van de ‘Christmas Top 50′ te downloaden. Voor liefhebbers is de lijst, net als voorgaande jaren, nogmaals op 24 december van 10.00 tot 14.00 uur en op Eerste Kerstdag tussen 14:00 en 17:00 uur te horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten