Search
Close this search box.

Edwin Evers zoekt voorprogramma voor Guus

Radio 538 en Guus Meeuwis gaan traditiegetrouw op zoek naar hét voorprogramma voor de ‘Groots met een zachte G’ concertreeks van Guus Meeuwis. Coverbands maken kans om tijdens de vier concerten op 16, 17, 18 en 19 juni in het Philips Stadion in Eindhoven het publiek op te warmen. Bands kunnen hun demo vanaf nu opsturen en kans maken om in april in het 538 programma ‘Evers Staat Op’ beoordeeld te worden.

Coverbands die denken dat ze een afgeladen stadion wel kunnen en durven opwarmen, hebben de mogelijkheid om hun demo per post of via de website in te sturen. In het programma ‘Evers Staat Op’ worden vanaf maandag 11 april elke ochtend demo’s uitgezonden.

Luisteraars kunnen vervolgens per sms hun stem uitbrengen en de demo met de meeste stemmen gaat door naar de finale. De finalisten mogen deze keer ook bewijzen hoe ze het er vanaf brengen als voorprogramma van Guus Meeuwis voordat de zanger en Edwin Evers de uiteindelijke winnaar kiezen. [Radiowereld.NL]