Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan de Hoop wordt presentator bij Radio 10 Gold

De populaire RTL Ontbijtnieuws presentator Jan de Hoop is vanaf dinsag ook te horen op de landelijke zender Radio 10 Gold. Morgenochtend is de nieuwslezer tussen 10.00 en 11.00 uur te gast in het radioprogramma van dj René Verkerk en kondigt hij één uur lang zijn favoriete platen aan.

Jan de Hoop gaf een paar weken geleden via zijn Twitter aan dat hij weer de ‘radiokriebels’ kreeg. Dat gaf Radio 10 Gold een unieke gelegenheid om hem uit de nodigen in de radiostudio in Hilversum.

Jan de Hoop is overigens bekend met knoppen in een radiostudio. Zo was hij ooit onder het pseudoniem ‘Frank van der Mast’ te horen op een piratenzender en later voor de Avro en Veronica Nieuwsradio. De Hoop was ook te horen bij Happy Radio en RTL FM. [Radiowereld.NL]