Search
Close this search box.

Vijf genomineerd voor 3FM Serious Talent Award

Krystl, Baskerville, Hansome Poets, A Silent Express en MakeBelieve zijn de genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award 2011, dit zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en –artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Dit maakte 3FM-deejay Sander Guis in het radioprogramma ‘Bring it on’ bekend. Dit jaar selecteert de publieke popzender vijf bands die het predicaat 3FM Serious Talent waarmaken.

3FM presenteert op 10 april de winnaar tijdens de 3FM Serious Talent Award vanuit de Melkweg in Amsterdam. De winnende Serious Talent treedt vervolgens op tijdens de 3FM Awards op 14 april in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam.

Tijs van Liemt, producer van 3FM Serious Talent: “Vorig jaar was een goed jaar voor nieuw, Nederlands talent. Veel bands en artiesten hebben optimaal gebruik gemaakt van het predicaat 3FM Serious Talent en hun carrière daarmee naar een hoger niveau getild. Het was voor de jury een uitdaging om uit al dit talent de vijf genomineerden te selecteren, maar we zijn overtuigd van deze selectie. Het lijkt alsof er elk jaar meer talent bijkomt, en dat is volgens mij een goede ontwikkeling.”

3FM ontving in 2010 ruim vierduizend inzendingen van artiesten die hoopten verkozen te worden tot 3FM Serious Talent. 3FM koos twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals en evenementen zoals Zwarte Cross, Noorderslag, Metropolis en 3FM Serious Request. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten