Zoek
Sluit dit zoekvak.

Engelse versie ‘Je Vecht Nooit Alleen’ 3JS op Radio2

In het radioprogramma ‘Gouden Uren’ van de Tros op Radio 2 is vrijdag (11 maart) voor het eerst de Engelse versie van ‘Je Vecht Nooit Alleen’ van 3JS te horen. Met deze versie, met de titel ‘Never Alone’ vertegenwoordigt het Volendamse trio Nederland bij het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf in mei.

Van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Gouden Uren-presentator Daniël Dekker de mannen van 3JS live in de studio. Naast de primeur van het nummer ‘Never Alone’ is er ook tijd ook een uitgebreid gesprek met de heren.

Waarom hebben zij gekozen om toch in het Engels te zingen en hoe schatten zij hun kansen in voor de (tweede) halve finale op donderdag 12 mei 2011? Dit laatste uur van Gouden Uren met 3JS is ook via de webcam te volgen via Songfestival.nl.

TV
Vrijdagavond zijn zij ook te gast bij RTL Boulevard om te praten over de totstandkoming van het liedje. Inmiddels zijn ook de opnames voor de clip afgerond. De eerste Making Of beelden zijn vanavond te zien bij SBS6 Shownieuws. Op zondag 13 maart laten zij deze versie, getiteld ‘Never Alone’, voor het eerst op tv horen in het RTL 4-programma ‘Life 4 You’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten