Search
Close this search box.

Homohuwelijk in Q-music radiostudio

Op 1 april 2011 is het exact 10 jaar geleden dat in Nederland het eerste homohuwelijk werd gesloten. Om dit te vieren tovert Q-music die dag de radiostudio in Amsterdam om tot officiële trouwlocatie waar luisteraars Rouèl en Mathijs uit Assen elkaar het JA-woord zullen geven.

Volgens Q-music werd er nog niet eerder tijdens een live-uitzending op de radio een homostel in de echt verbonden. Maar op 3FM gebeurde dit ook al in 2008 tijdens Serious Request.

Onder toeziend oog van Q-music deejays Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt zullen de heren tijdens het radioprogramma ‘Van Inkel In De Middag’ het bevestigende woord uitspreken. Luisteraars zijn rond 17.40 uur getuige van deze bijzondere gebeurtenis op Q-music.

Onder de genodigden bevinden zich ook Jeroen van der Boom en Leonie Meijer. Speciaal voor het pasgetrouwde stel zingen zij live hun toepasselijke nieuwe single ‘Los van de grond’. Om het feestje compleet te maken is ook Sipke Jan Bousema aanwezig en voorziet Q-music de gasten van bruidstaart en bubbels. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten