Radio 538 DJ Armin van Buuren lanceert kledinglijn

Radio 538 DJ Armin van Buuren gaat samenwerken met het sportmerk Quick. De DJ heeft een meerjarig contract getekend. Armin ontwikkelt met Quick, ook wel bekend als Q, een geheel nieuwe kledinglijn. De Leidse DJ brengt onder andere een gelimiteerd aantal t-shirts voor de tiende verjaardag van zijn radioshow A State of Trance op de markt.

Van Buuren viert deze mijlpaal met een door hem georganiseerd dance-evenement dat vijf continenten zal aandoen. Speciaal voor dit evenement gaan er vijfhonderd exemplaren van vijf soorten T-shirts in de verkoop.

De kledinglijn omvat naast de speciale t-shirts ook schoenen, overhemden, vesten, jacks en poloshirts. Geïnteresseerden kunnen vanaf eind maart hun hart ophalen in winkels van Score en Pro. [Radio.NL/Novum]