Search
Close this search box.

TrafficRadio krijgt etherfrequentie in Amsterdam

De internetzender Traffic Radio krijgt een evenementenzender tijdens de AutoRAI 2011. De verkeerszender TrafficRadio zal tijdens AutoRAI, van 13 tot en met 23 april 2011, ook te beluisteren zijn op de etherfrequentie 105.6 in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze dagen zal de programmering volledig in het teken staan van AutoRAI.

De internetzender zal de hele dag live verslag doen van AutoRAI. Daarnaast geeft de zender actuele verkeersituatie ter plaatse, het laatste autonieuws van AutoWeek, OV reisinformatie, schuiven BN-ers aan als sidekick en kunnen bezoekers van AutoRAI de gehele dag hun favoriete carclassic aanvragen en zelf file-informatie voorlezen.

FM frequentie
“Uiteraard blijven wij geheel toegespitst op het maken van radio via internet, omdat dit simpelweg de toekomst is. Echter met deze tijdelijke FM frequentie kunnen we ons als TrafficRadio nog meer profileren als dé verkeerszender van Nederland en reizigers van en naar AutoRAI optimaal informeren”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten