Finale KNVB Beker zondag live bij Veronica

Veronica zendt zondag 8 mei vanaf 17.30 uur live de finale van de KNVB Beker tussen FC Twente en Ajax. Het is de eerste finale van de Nederlandse competitie, beide clubs zijn ook nog in de race voor de landstitel. Ajax kan haar titel prolongeren en tevens een record vestigen door voor de negentiende keer de KNVB Beker te winnen.

FC Twente krijgt de kans om haar tweede grote prijs binnen te slepen, na de winst van de Johan Cruijff-schaal eerder dit seizoen. De KNVB Beker finale: FC Twente – Ajax is zondag 8 mei vanaf 17.30 uur te zien bij Veronica.

Veronica doet live verslag van de bekerfinale vanuit de Kuip in Rotterdam. Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie voor zijn rekening. In de studio ontvangt hij international en voormalig Ajax-speler John Heitinga. Leo Oldenburger geeft het commentaar bij de wedstrijd en Hans Kraay jr staat langs de lijn om de spelers na afloop van de wedstrijd te interviewen. Aansluitend is live de huldiging van de winnaar te zien. [Radiowereld.NL]