Search
Close this search box.

Net5 zendt finale Secret Story live uit

Net 5 zendt donderdag de finale uit van Secret Story. De vier overgebleven bewoners hebben bijna drie maanden opgesloten gezeten in het ‘Huis der Geheimen’. Wie mag zich de winnaar noemen van Secret Story en wint de hoofdprijs van €100.000. De finale wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra en is 12 mei om 20.30 uur live te zien.

Bijna dertien weken geleden zetten de vijftien kandidaten een voet over de drempel van het Huis der Geheimen. Allemaal hadden zij een geheim dat zij voor de rest van de bewoners verborgen moesten houden.

Drie maanden later hebben Karim, Sharon, Philip en Joanna alle eliminatierondes overleefd. Zij gaan deze week de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs. Maar voordat het zover is, zal een van hen nog afvallen. Donderdag wordt bekend gemaakt wie van de vier overgebleven bewoners dit noodlot wacht.

Actief op internet
Naast de dagelijkse uitzendingen op Net5, waar niet meer dan 200.000 mensen naar kijken, heeft de kijker de realityshow heel actief gevolgd via Hyves (73.335 leden), Facebook (25.929 leden) en Twitter (20.291 volgers). Donderdag hebben deze kijkers het voor het zeggen: de stemmen zullen bepalen wie zich de winnaar van Secret Story mag noemen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten