Search
Close this search box.

Hans Laroes presenteert ‘Met het Oog op Morgen’

Hans Laroes neemt op maandag 27 juni afscheid als hoofdredacteur van NOS Nieuws . Daarom presenteert hij Hans Laroes de avond ervoor, op zondagavond 26 juni, voor één keer het radio-programma ‘Met het Oog op Morgen’ tussen 23.00 en 24.00 uur op de landelijke publieke muziek- en nieuwszender Radio 1.

Hans Laroes heeft in totaal 23 jaar in verschillende functies voor de NOS gewerkt. Hij begon als presentator van de Haagse journaal-redactie. Daarna volgden verschillende functies in Hilversum bij het NOS Journaal. In 2002 werd hij algemeen hoofdredacteur van het NOS Journaal en in 2005 volgde zijn huidige functie van hoofdredacteur NOS Nieuws.

Deze afdeling ontstond na de samenvoeging van radio, televisie en internet tot één multimediale nieuwsafdeling. Het radioprogramma ‘Met het Oog op Morgen’, dat dit jaar precies 35 jaar bestaat, maakt onderdeel uit van NOS Nieuws.

De uitzending van zondag wordt opgeluisterd met live muziek van Tjeerd Bomhof alias Dazzled Kid. In een kleine akoestische bezetting zingt Dazzled Kid een aantal van zijn nummers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten