Search
Close this search box.

Radio 538 Events krijgt VVEM keurmerk

Radio 538 Events, de uitvoerende tak van 538 Events & Entertainment, is officieel lid geworden van de Vereniging van Evenementmakers (VVEM). Dit is een keurmerk, waarbij kwaliteit, veiligheid en professionaliteit als kenmerken worden uitgedragen aan evenementenorganisaties.

De VVEM behartigt en verdedigt de belangen van haar leden en legt vakkennis vast. Event Manager Niels van Baarlen: “We zijn trots dat Radio 538 voldoet aan de eisen van een kwalitatief goed evenementenbureau. De erkenning vanuit de branche is een mooie waardering van ons harde werken.”

Radio 538 Events is verantwoordelijk voor de organisatie en productie van evenementen als onder meer: het  jaarlijks terugkerende 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam, de 538 Schoolawards, 538PUUR én Turn up the Beach, een strandfestival op 9 juli op IJmuiden aan Zee. [Radiowereld.NL]