Buienradar.nl trekt RTL verder omhoog

De weersite Buienradar.nl van RTL Nederland heeft in de maand juni een recordaantal bezoekers getrokken. Op de STIR-ranking van juni 2011 heeft de website de nummer 1 positie bereikt, met 7,3 miljoen unieke bezoekers. Mede dankzij de cijfers van Buienradar.nl is het totale webdomein van RTL Nederland nu nummer 3 in de STIR-ranking, vlak achter De Telegraaf en Sanoma Media.

Een prachtig resultaat, met 8,6 miljoen bezoekers in juni. Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland: “RTL is van nummer 12 vorig jaar juni gestegen naar nummer 3 nu. Daarmee is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan en de overname van Buienradar heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. We zijn ontzettend blij en trots met het behaalde resultaat en de sterke digitale positie die we hiermee hebben bereikt.

Grote sites als RTLnieuws.nl, RTLXL.nl en Buienradar.nl laten alledrie een gezonde autonome groei zien, en zorgen voor een stevig fundament onder de verdere groei van het totale webdomein van RTL Nederland.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten