Search
Close this search box.

Gerard Ekdom presenteert Fort Boyard op Ned3

Het avontuurlijke tv-programma ‘Fort Boyard’ keert vanaf september 2011 terug op televisie. De presentatie ligt in handen van Gerard Ekdom, de bekendste deejay van 3FM. Samen met Art Rooijakkers ontvangen ze iedere aflevering twee teams van vier bn’ers. In het Franse fort is de strijd om een plek in de finale pittig, maar er wordt ook flink gelachen.

Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO: “Art Rooijakkers en Gerard Ekdom vormen samen het ultieme koppel om ‘Fort Boyard’ te presenteren. Art is een nieuw Avro-gezicht, maar heeft zijn presentatietalent met ‘Lola Zoekt Brood’ ruimschoots bewezen, evenals zijn gevoel voor avontuur toen hij vorig jaar als kandidaat deelnam aan ‘Wie Is De Mol’.

Met daarnaast Gerards populariteit bij zowel 3FM als bij de doelgroep van Nederland 3 heb ik er alle vertrouwen in dat de presentatie in goede handen is bij de heren.”

Lubbers vervolgt: “We zijn heel erg trots op de terugkeer van dit succesvolle programma bij de Avro. Met programma’s als: Wie is de Mol, 71º Noord en Zee, Zout en Zeilen hebben we al een sterke traditie op het vlak van avontuurlijke programma’s. ‘Fort Boyard’ is daarop een prachtige aanvulling en sluit perfect aan bij de jongere doelgroep van Nederland 3.”

Voor de opnames van de 10-delige serie reizen crew en kandidaten deze zomer af naar het bekende fort aan de Franse westkust. Sportiviteit, intelligentie, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld en persoonlijke grenzen worden verlegd. Het spelprogramma ‘Fort Boyard’ werd begin jaren ’90 uitgezonden door de Avro. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten