Harry Vermeegen van SBS6 naar RTL 7

Harry Vermeegen gaat aan de slag bij RTL 7. De inmiddels 61-jarige programmamaker komt over van SBS en gaat het nieuwe voetbalprogramma Leven als een Prof presenteren, meldt RTL. Vermeegen gaat in zijn nieuwe show op bezoek bij voetballers om een kijkje te nemen in hun dagelijkse leven. De serie van twaalf afleveringen wordt dit najaar en begin volgend jaar opgenomen.

Wanneer het nieuwe programma ‘Leven Als Een Prof’ op mannenzender RTL 7 verschijnt, is nog niet bekend.

Na zijn eerste journalistieke stappen bij de radio en de geschreven pers, is hij sinds 1980 actief op tv. Vermeegen maakte in de jaren tachtig furore met zijn programma’s met Henk Spaan. Later maakte hij voor Veronica onder meer De Regenjas. Sinds 2008 maakte hij programma’s rond het Nederlands Elftal voor SBS 6. [RadioWereld.NL/Novum]