Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Noord-Holland best beluisterd in provincie

Radio Noord-Holland is erg blij met de recente luistercijfers. Met een marktaandeel van 11,3% is Radio Noord-Holland in de periode mei-juni met voorsprong marktleider in Noord-Holland. Het publieke radiostation is het best beluisterd in de provincie en laat Radio 538 (10,9%), Radio 2 (10,2%), Radio 1 (9,5%) en Skyradio (8,8%) achter zich.

Dit blijkt uit de luistercijfers per provincie over mei-juni 2011, die de Stichting KijkOnderzoek donderdag heeft gepubliceerd.

In de periode april-mei 2011 was Radio Noord-Holland nog gedeeld marktleider, samen met Radio 538.

In de periode mei-juni 2011 mag Radio Noord-Holland zich absoluut marktleider noemen in de doelgroep 10+, een positie die de zender zich laatstelijk verwierf in de periode december-januari 2011.

Arjan Burggraaf, presentator van het populaire programma ‘De Ochtend Op Radio Noord-Holland’ is blij met de wederom verworven positie: “Het is opnieuw een bewijs dat de warmte en laagdrempeligheid die we uitstralen, werkt.” [RadioWereld.NL]