Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomerse 50 op 150 radiozenders

Luisteraars kunnen nog tot en met zondag 14 augustus stemmen via op de beste Zomerse 50. een jaarlijkse zoektocht naar de grootste zomerhits van het jaar. De dag erna wordt bekend welke plaat dé zomerhit van 2011 is. In de Zomerse 50 staan elk jaar de vijftig meest populaire zomerhits allertijden.

Volgens de tussenstand is dé zomerhit van het jaar nog in handen van de Spaanse dj Sak Noel. Hij scoort momenteel een grote hit met het nummer Loca People, gezongen door de Nederlandse zangeres Esthera Sarita. Stemmen kan nog steeds op zomerse50.nl.

Zomerse 50 op 150 radiozenders
Aan het media-evenement doen elk jaar 150 radiozenders in Nederland en België mee. Zij zenden de hitlijst in de tweede helft van augustus uit.

Vorig jaar stond Yolanda Be Cool bovenaan met We no speak Americano, nummer twee was Bryan Adams met Summer of ’69 en de Lambada van Kaoma was nummer drie. In eerdere edities van de Zomerse 50 stonden al Damaru en Jan Smit, Juanes, O-Zone, Underdog Project en Jody Bernal op de hoogste plek.

Andere toppers in de lijst zijn onder meer All summer long van Kid Rock, We’re going to Ibiza van de Vengaboys, Summer holiday van Cliff Richard, Dreadlock holiday van 10cc en Walkin’ on sunshine van Katrina and the Waves. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten